Nieuw in de shop

 

Leren handtas

Deze leren tas is niet voorradig, maar kunt u als een op maat product aanvragen. Ik ga dan samen met u kijken wat er mogelijk is en of ik u wensen kan invullen.  

Van de tas die u ziet op de foto is er maar 1 gemaakt, dus als hij al verkocht is zou ik u op de hoogte brengen. Dan kunnen we samen kijken naar een andere kleur en/of leer soort.

 

165,00

Vergelijk
SKU:Leren dokter handtas-1.

Leren heup tas met Vegvisir

Deze leren heup tas is met de hand gemaakt en voorzien van symbolen Vegvisir, het Magische Navigatiekompas van oude Ijslandse Vikingen met Skandinavische runen.

Deze leren tas heeft een magneet sluiting aan de voorkant en een lus voor bevestiging aan je riem.

Deze tas wordt op aanvraag gemaakt en is niet in voorraad !

145,00

Vergelijk

Assasins Creed bracelet

Hier ziet u een voorbeeld van een leren armband met symbolen uit de serie van Assasin Creed.

Ik maak leer producten op maat en ook voor #cosplay en #larp liefhebbers.

Wilt u de prijs weten dan kunt u mij een email sturen, of reageren via de site !

Vergelijk

Leren armband met trinacrie symbool

45,00

Vergelijk

Leren armband met Assasin Creed logo

150,00

Vergelijk

Leren armband met De hamer Mjöllnir ( Thor / Donar)

Leren armband met De hamer Mjöllnir is met de hand ingeslagen. De leren armband is afgewerkt met een leren veter, zodat je het makkelijk om je arm kan doen. Deze leren armband kan in opdracht worden gemaakt en in overleg wordt met u de levertijd besproken. Geef bij uw bestelling de afmeting van uw pols en onderarm door.

125,00

Vergelijk

Leren armband met Tree of Life

Leren armband met Tree of life is met de hand ingeslagen. De leren armband is afgewerkt met een leren veter, zodat je het makkelijk om je arm kan doen. Deze leren armband kan in opdracht worden gemaakt en in overleg wordt met u de levertijd besproken. Geef bij uw bestelling de afmeting van uw pols en onderarm door.

125,00

Vergelijk

Leren armband met Keltische knoop

Leren armband met Keltische knoop die met de hand is ingeslagen. De leren armband is afgewerkt met een leren veter, zodat je het makkelijk om je arm kan doen. Deze leren armband kan in opdracht worden gemaakt en in overleg wordt met u de levertijd besproken. Geef bij uw bestelling de afmeting van uw pols en onderarm door.

125,00

Vergelijk

HandmadebyOrtlep is een 100% Nederlands handgemaakt product met een wereldse allure.

Stoer, sterk, uniek, trendy en toegankelijk voor iedereen. Handmade by Ortlep biedt een brede collectie leren armbanden voor dames en heren met een sterke sluiting, gemaakt van edelstaal. Deze modieuze en tijdloze sieraden van eigen bodem worden met de hand gemaakt en vervaardigd van hoogwaardige leer soorten. Het leer wat wordt gebruikt is persoonlijk uitgezocht en wordt daarna omgezet in een stoer product in mijn eigen atelier in Soest.

Dagelijks combineer ik ambachtelijk vakmanschap en vlechtwerk met de laatste trends. Ik ben erg trots op mijn eigen atelier in Soest waar ik de  collecties tot leven brengen, samen met veel andere leerproducten. 

Doordat alle leerproducten met de hand gemaakt worden is ieder product uniek en one off a kind.

De materialen voor de armbanden, waar ik mee werk zijn nikkelvrij en van rvs. Ik blijf continu vernieuwen en op zoek naar nieuwe methodes van leerbewerking waarbij ambachtelijk vakmanschap een belangrijke drijfveer is.

De unieke ontwerpen kenmerken zich door hun stoere, robuuste maar stijlvolle uitstraling. Authentiek en traditioneel ontworpen en 100% vervaardigd op Nederlandse bodem.

Binnen de brede HandmadebyOrtlep collectie zijn er verschillende series met ieder een eigen specifiek karakter. Van Luxe smalle leer stroken tot goede basis vlechten met rvs sloten. HandmadebyOrtlep werkt met hoogwaardig leer in veel verschillende kleuren en opvallend, uniek sluitwerk.

HandmadebyOrtlep leerproducten worden stuk voor stuk met de hand gemaakt in mijn eigen atelier in Soest. Tevens kunt u mij daar bezoeken voor een leerproduct op maat. Zoals bijvoorbeeld; lerentassen, lerenportemonne, leerstempel werk, lerenschorten, leeraccessoires, larpartikelen, cosplay artikelen etc.