Nieuw in de shop

 

Leren keuken organizer

Leren organizer

Houd de boel op orde met handige organizers voor een overzichtelijke plek. Want voor je ‘t weet, nemen de rapporten van vorige week, de to do-lijst van komende week en de papieren van je urgente klus de boel over en is er geen plek meer waar je echt aan het werk kan. Betrek de muur erbij, zodat je meer ruimte binnen handbereik hebt. Voor die leuke recepten !

Erg handig voor in de keuken en het staat ook nog erg leuk en stoer !

  • grote vakken 
  • zeilogen van 19mm in brons of zilver kleur.
  • in verschillende kleuren beschikbaar, geef je wens aan.

29,95

Vergelijk

Leren lussen

Leren lussen

Nu ook verkrijgbaar mooie leren lussen met zeiloog in brons of zilverkleur. De leren lussen worden met de handgemaakt van dik tuigleer, in verschillende kleuren.

De afmeting van de lussen is +/- 15cm .

Met bronzen of zilveren zeilogen van 19mm

7,50

Vergelijk

Leren lussen met zeiloog

Nu ook verkrijgbaar mooie leren lussen met zeiloog in brons of zilverkleur. De leren lussen worden met de handgemaakt van dik tuigleer, in verschillende kleuren.

De afmeting van de lussen is +/- 20cm .

Met een grote bronzen of zilveren zeiloog, van 19mm

Geef je wens bij opmerkingen aan!

12,50

Vergelijk
SKU:leren lussen.
Category:

Lederen plantennet

24,95

Vergelijk

Lederen plantenhanger

39,95

Vergelijk
SKU:lederen plantenhanger.
Category:

Leren handtas

Deze leren tas is niet voorradig, maar kunt u als een op maat product aanvragen. Ik ga dan samen met u kijken wat er mogelijk is en of ik u wensen kan invullen.  

Van de tas die u ziet op de foto is er maar 1 gemaakt, dus als hij al verkocht is zou ik u op de hoogte brengen. Dan kunnen we samen kijken naar een andere kleur en/of leer soort.

 

165,00

Vergelijk
SKU:Leren dokter handtas-1.

HandmadebyOrtlep is een 100% Nederlands handgemaakt product met een wereldse allure.

Stoer, sterk, uniek, trendy en toegankelijk voor iedereen. Handmade by Ortlep biedt een brede collectie leren armbanden voor dames en heren met een sterke sluiting, gemaakt van edelstaal. Deze modieuze en tijdloze sieraden van eigen bodem worden met de hand gemaakt en vervaardigd van hoogwaardige leer soorten. Het leer wat wordt gebruikt is persoonlijk uitgezocht en wordt daarna omgezet in een stoer product in mijn eigen atelier in Soest.

HandmadebyOrtlep leerproducten worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Tevens kunt u mij bezoeken voor een leerproduct op maat. Zoals bijvoorbeeld; lerentassen, lerenportemonne, leerstempel werk, lerenschorten, leeraccessoires, larpartikelen, cosplay artikelen etc.