Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Waterpop festival

10 augustus 2019 @ 12:00 - 23:00

Waterpop

Waterpop, hét gezelligste festival voor jong en oud, vindt dit jaar plaats op zaterdag 10 augustus in het Hofpark te Wateringen. Dit gratis toegankelijke festival is namelijk al 40 jaar een begrip in heel Nederland. Elk jaar staan lokale helden, maar ook grote internationale namen op de planken om het kleine plaatsje in het Westland eens flink te laten schudden. Op deze zaterdag van het jaar kun je genieten van dé muziek van nu, van heavy metal tot rock & roll, van funk en jazz tot rock en pop naar blues, bedenk het maar en wij hebben het. Aanstormend talent laat zich zien aan het grotere publiek, grote gevestigde namen bewijzen waarom zij op het podium thuis horen.

Door de jaren heen is het bezoekersaantal gestegen. Waar we begonnen in 1978 met ongeveer vijfhonderd bezoekers, zijn we uitgegroeid tot een festival waar elk jaar minimaal vijfentwintigduizend festivalgangers vrolijk rondlopen op het Waterpop terrein. We hebben mogen genieten van fijne bands als Radiohead, Faithless, Herman Brood and his Wild Romance, Manic Street Preachers, The Verve, dEUS, Krezip, Within Temptation, Novastar, Biffy Clyro, Triggerfinger, Blaudzun, Balthazar, DE STAAT en nog veel meer talent. Meer over ons verleden kun je lezen onder het kopje ‘Geschiedenis‘.

Deze zomer vindt de 41e editie plaats. Op 10 augustus is er veel te zien en te horen. Naast een vernieuwend programma biedt Waterpop verrassende straattheateracts, een uitgebreide festivalmarkt en verschillende kinderactiviteiten. Veel cultuur en gezelligheid dus. Tot dan!

Gegevens

Datum:
10 augustus 2019
Tijd:
12:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Site:
https://waterpop.nl

Locatie

Wateringen