Houd teken en vlooien op afstand

Nieuwe anti-tekenband voor honden van HandmadebyOrtlep

 

Introductie:

Als trotse hondenbezitter wil je natuurlijk het allerbeste voor je trouwe viervoeter. En wat is er nu belangrijker dan het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van je hond? HandmadebyOrtlep heeft goed nieuws voor jou en je harige vriend. We introduceren met trots ons nieuwste product: de Tekenband voor Honden. Deze innovatieve halsband beschermt je hond tegen teken en vlooien, terwijl het tevens een vitaliserende en reinigende werking heeft. In deze blog ontdek je alles over deze unieke halsband en waarom het de perfecte keuze is voor de gezondheid van je hond.

De Kracht van een Goede Weerstand:

Een goede weerstand is van cruciaal belang voor honden om gezond te blijven. Honden met een sterk immuunsysteem hebben van nature minder last van teken en parasieten. Het is essentieel om de weerstand van je hond te ondersteunen en te versterken, en de Tekenband voor Honden van HandmadebyOrtlep is een uitstekende manier om dit te doen.

De Vitaliserende en Reinigende Werking van de Tekenband:

Wat deze halsband zo uniek maakt, is de vitaliserende en reinigende werking ervan. De halsband bevat EM-X kralen die gebakken zijn met 80% klei, die op hun beurt micro-organismen bevatten. Deze micro-organismen werken op een natuurlijke manier om je hond onaantrekkelijk te maken voor teken, vlooien en andere insecten.

Hoe werkt het?

De EM-X kralen zenden een bepaalde infrarood frequentie uit die insecten afweert. Dit betekent dat je hond beschermd is tegen kleine kruipertjes zoals teken, vlooien en zelfs muggen. Het beste van alles is dat er absoluut geen gif of chemische toevoegingen in de halsband zitten. Je kunt dus met een gerust hart je hond beschermen zonder je zorgen te maken over schadelijke stoffen.

De Veiligheid en Effectiviteit van de Tekenband:

HandmadebyOrtlep heeft de hoogste normen voor veiligheid en effectiviteit. De Tekenband voor Honden is met zorg ontworpen en met de hand gemaakt, met alleen de beste materialen en vakmanschap. De halsband is verstelbaar en comfortabel, zodat je hond hem gemakkelijk kan dragen. Bovendien is de tekenband waterbestendig, wat betekent dat je hond beschermd blijft, zelfs tijdens avontuurlijke buitenactiviteiten.

Het gebruik van de Tekenband voor Honden is eenvoudig. Plaats de halsband rond de nek van je hond en zorg ervoor dat deze goed aansluit, zonder te strak te zitten. De EM-X kralen zullen hun werk doen en je hond beschermen tegen teken, vlooien en andere insecten. Het is belangrijk om te onthouden dat de halsband geen 100% garantie biedt tegen teken en vlooien, maar het kan zeker helpen om de kans op besmetting te verminderen.

Naast het beschermen tegen teken en vlooien, heeft de Tekenband voor Honden nog een extra voordeel. De vitaliserende en reinigende werking van de EM-X kralen kan bijdragen aan een gezonde vacht en huid van je hond. Je zult merken dat je hond er stralend uitziet en zich goed voelt, dankzij de natuurlijke eigenschappen van de kralen.

Waar kun je de Tekenband voor Honden kopen? HandmadebyOrtlep, gevestigd in Soest, biedt dit innovatieve product aan. Als een vertrouwde ambachtelijke lederproducent hebben ze de nodige expertise en toewijding om hoogwaardige halsbanden te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Bezoek hun website of neem contact met hen op voor meer informatie en om jouw Tekenband voor Honden te bestellen.

Conclusie:

De gezondheid en het welzijn van je hond staan voorop, en de anti-tekenband voor Honden van HandmadebyOrtlep kan je helpen om teken en vlooien op afstand te houden. Met zijn vitaliserende en reinigende werking, dankzij de EM-X kralen, biedt deze halsband een natuurlijke en veilige manier om je hond te beschermen tegen deze vervelende parasieten. Vergeet niet dat een goede weerstand essentieel is voor de algemene gezondheid van je hond, en de Tekenband voor Honden kan een waardevolle bijdrage leveren aan het ondersteunen van de immuniteit van je trouwe metgezel. Kies voor kwaliteit, kies voor de Tekenband voor Honden van HandmadebyOrtlep.

Binnenkort te bestellen in de webshop. Pre-order kan via : info@handmadebyortlep.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *