Leder workshop

Workshop in een leer atelier

HandmadebyOrtlep is een ambachtelijk lederatelier in het mooie Soest, waar je terecht kunt voor de meest creatieve en inspirerende leder workshops. Of je nu een beginner bent of een gevorderde leerbewerker, er is altijd een workshop die bij je past. In deze blog gaan we dieper in op de verschillende workshops en cursussen die HandmadebyOrtlep aanbiedt, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Workshop lederbewerking Ben je op zoek naar een creatieve en uitdagende workshop op het gebied van lederbewerking? Dan ben je bij HandmadebyOrtlep aan het juiste adres. Hier kun je namelijk terecht voor diverse workshops op het gebied van lederbewerking. Tijdens deze workshops leer je alles over het bewerken van leer, van het snijden en naaien tot het stansen en verven van het leer. De workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden, dus iedereen kan meedoen.

Lederbewerking in de avond ? Wil je graag meer leren over lederbewerking, maar heb je overdag geen tijd? Dan is de avondschool van HandmadebyOrtlep iets voor jou. Hier kun je terecht voor verschillende cursussen op het gebied van lederbewerking. Tijdens deze cursussen leer je alles over het bewerken van leer, van de basisbeginselen tot de meer gevorderde technieken. De cursussen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Workshop voor bedrijven Ben je op zoek naar een creatieve en inspirerende workshop voor jouw bedrijf? Dan is een workshop lederbewerking bij HandmadebyOrtlep zeker een aanrader. Tijdens deze workshop ga je samen met je collega’s aan de slag met het bewerken van leer. Je kunt hierbij denken aan het maken van een eigen leren armband, portemonnee of accessoires . Een leuke en leerzame activiteit die zorgt voor teambuilding en een gezellige sfeer. Voor bedrijfs workshop, komt hij speciaal naar je toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *