Leder workshops

 

Workshops en bedrijfsuitje

HandmadebyOrtlep is een ambachtelijk lederatelier in het mooie Soest, waar je terecht kunt voor de meest creatieve en inspirerende leder workshops. Of je nu een beginner bent of een gevorderde leerbewerker, er is altijd een workshop die bij je past. In deze blog gaan we dieper in op de verschillende workshops en cursussen die HandmadebyOrtlep aanbiedt, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Workshop lederbewerking Ben je op zoek naar een creatieve en uitdagende workshop op het gebied van lederbewerking? Dan ben je bij HandmadebyOrtlep aan het juiste adres. Hier kun je namelijk terecht voor diverse workshops op het gebied van lederbewerking. Tijdens deze workshops leer je alles over het bewerken van leer, van het snijden en naaien tot het stansen en verven van het leer. De workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden, dus iedereen kan meedoen.

Lederbewerking avondschool Wil je graag meer leren over lederbewerking, maar heb je overdag geen tijd? Dan is de avondschool van HandmadebyOrtlep iets voor jou. Hier kun je terecht voor verschillende cursussen op het gebied van lederbewerking. Tijdens deze cursussen leer je alles over het bewerken van leer, van de basisbeginselen tot de meer gevorderde technieken. De cursussen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Workshop voor bedrijven Ben je op zoek naar een creatieve en inspirerende workshop voor jouw bedrijf? Dan is een workshop lederbewerking bij HandmadebyOrtlep zeker een aanrader. Tijdens deze workshop ga je samen met je collega’s aan de slag met het bewerken van leer. Je kunt hierbij denken aan het maken van een eigen leren tas, portemonnee of riem. Een leuke en leerzame activiteit die zorgt voor teambuilding en een gezellige sfeer.

Cursus leerbewerking Wil je graag meer leren over lederbewerking en echt de diepte in gaan? Dan is de cursus leerbewerking bij HandmadebyOrtlep iets voor jou. Tijdens deze cursus leer je alles over het bewerken van leer, van de basisbeginselen tot de meer geavanceerde technieken. Je maakt hierbij kennis met diverse gereedschappen en materialen en leert hoe je deze op de juiste manier gebruikt.

Workshop voor kleine en grote groepen Bij HandmadebyOrtlep kun je terecht voor workshops op maat. Of je nu een kleine groep hebt of juist een grote groep, er is altijd een workshop die bij je past. Je kunt hierbij denken aan een workshop voor een vriendinnengroep, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje. Alles is mogelijk en alles wordt afgestemd op jouw wensen.

Hobby lederbewerking Ben je op zoek naar een nieuwe hobby? Dan is lederbewerking bij HandmadebyOrtlep zeker iets voor jou. Hier kun je terecht voor diverse workshops en cursussen op het gebied van lederbewerking. Tijdens deze workshops en cursussen leer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *