Technologie, leder en maatwerk

HandmadebyOrtlep & Art&Tech introduceert baanbrekende maatwerk in de categorie Cosplay, leather props en technologie.

Art&Tech & HandmadebyOrtlep, een toonaangevende innovator en leerbewerker op het gebied van Cosplay en technologische props. Gaat vandaag met trots aankondigen dat ze maatwerk aanbieden via de website voor technologische producten en props. Je mag dat zeer breed zien zoals o.a.; lightsabers, wapens met licht en geluid, fournituren, gespen en special effecten.

Sheik Zelda driehoek met led en touch
Shadow hunters wapen met led en geluid

Deze innovatieve producten worden altijd op maat gemaakt en in zeer hoge kwaliteit . Stel je wilt een nieuw kostuum die gebaseerd is op een leuke film of een PlayStation spel. Dan zou het natuurlijk fijn zijn, als de kleinste details kloppen met de werkelijkheid. Dan moet je zeker bij ons langskomen, want dat is onze specialisme.

Jedi gesp

Door onze expertise hebben gebruikers toegang tot een reeks geavanceerde oplossingen die hen in staat stellen om hun Cosplay-ervaring naar een geheel nieuw niveau te tillen. Enkele opmerkelijke Unique Selling Points zijn onder andere:

1. : maatwerk in goed overleg

2. Verbluffende kwaliteit : Met een hoogwaardig display en een indrukwekkende resolutie bieden wij een meeslepende visuele ervaring. Props van Films, foto’s en games komen tot leven met levendige kleuren en scherpe details.

3. Intuïtieve gebruikerservaring: Wij besteden veel aandacht aan het ontwerp om het product naadloze en intuïtieve gebruikers vriendelijke aan te bieden.

Deze speciale props zullen beschikbaar zijn op de website vanaf 19 Juni 2023 en kan op maat worden gekocht . U begrijpt we hebben geen fysieke producten die je kan kopen. Maar je kan bij ons de vraag stellen en wij gaan met je in gesprek. De prijs wordt van te voren goed besproken en we delen foto’s van het proces.

Speciale gesp
Lightsaber
Jedi gordel
Lightsaber
Skull, gespen en fournituren van Assassin Creed

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de beschikbaarheid kunt u terecht op HandmadebyOrtlep.nl en stel de vraag. Of neem direct contact op via het email adres: info@handmadebyortlep.nl

HandmadebyOrtlep en Art&Tech blijft zich inzetten voor het leveren van innovatieve oplossingen aan onze klanten, en de foto’s geven een beeld van de vele mogelijkheden . We zijn verheugd om te zien hoe onze producten de Cosplay-markt transformeert en gebruikers in staat stelt om meer te bereiken dan ooit tevoren.

Contactgegevens:

HandmadebyOrtlep
Van Lenneplaan 69A
3768 XN Soest

Website: www.HandmadebyOrtlep.nl
E-mail: info@handmadebyortlep.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *