Van hobby naar beroep

Van hobby naar beroep

Als je denkt aan ambachten, dan denk je al snel aan beroepen zoals smid, timmerman maar leerbewerker wordt niet veel over gesproken. Vaak wordt er gedacht aan een schoenmaker, maar die maken vooral schoenen en zijn niet zoveel met leer bezig als een leerbewerker. Stuk voor stuk zijn het vakmensen die met hun handen de mooiste creaties maken. We gaan het nu vooral hebben over deze ambacht, het bewerken van leer.

HandmadebyOrtlep is een leerbewerker die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Het begon allemaal als een hobby. HandmadebyOrtlep was altijd al geïnteresseerd in het werken met leer en begon steeds meer te experimenteren met verschillende technieken en materialen. Al snel ontdekte hij dat hij hier echt een passie voor had en besloot hij om zich volledig te richten op het bewerken van leer. Het mooie aan deze ambacht is dat er zoveel mogelijkheden zijn. Leer kan op zoveel verschillende manieren worden bewerkt en er kunnen zoveel verschillende producten mee worden gemaakt. Van tassen tot riemen en van portemonnees tot armbanden, alles is mogelijk.

HandmadebyOrtlep heeft zich gespecialiseerd in het maken van leren tassen, cosplay, kostuums en accessoires. Hij gebruikt alleen de beste kwaliteit leer en werkt met veel oog voor detail om zo de mooiste producten te creëren. Wat ik zo bijzonder vind aan HandmadebyOrtlep is dat hij echt volharding heeft getoond in het nastreven van zijn droom om leerbewerker te worden. Hij heeft veel tijd gestoken in het leren van nieuwe technieken en materialen, maar ook in het opbouwen van een klantenkring. En dat harde werk heeft zeker zijn vruchten afgeworpen.

Assassin creed outfit

HandmadebyOrtlep heeft inmiddels een trouwe klantenkring opgebouwd en zijn producten worden door velen gewaardeerd. Het is mooi om te zien dat er nog steeds mensen zijn die zich richten op ambachten zoals leerbewerking. Het is een vakmanschap dat niet verloren mag gaan en waar we trots op mogen zijn. En als je dan ook nog eens zo’n gepassioneerde vakman als HandmadebyOrtlep hebt, dan weet je zeker dat je iets bijzonders in handen hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *